Jobba hos oss

PL Montage och Bygg söker utbildad snickare
​​​​​​​med bred erfarenhet.

Sammansvetsat team söker en eller flera familjemedlemmar.
 
Vi söker dig som har några års erfarenhet av snickeri och träbearbetning.
 
Du behöver ha egenskaper som social kompetens, lättlärd och händig. Då vi ofta jobbar i team hemma hos människor ser vi att du är trevlig och tillmötesgående, både mot kunder och kollegor.

Du förstår vikten av att göra ett bra arbete, hålla tider och skapa bra arbetsklimat för dig och dina kollegor. Det är viktigt att du gillar tempo och är stresstålig. För att trivas här tror vi att du gillar att arbeta tillsammans men också självständigt.
 
Omfattning: Heltid 
Anställningsform: 6månaders provanställning, för rätt person finns stora möjligheter för tills vidare anställning.

Start: Enligt överenskommelse 
 
Vilka är vi?
PL Montage & Bygg AB startades 2005 och har växt till 8 anställda. Vi utför alla tänkbara arbeten inom byggnation, exempelvis nybyggnation (både modul och lösvirke), tillbyggnationer, fasadrenovering, takläggning, uterum och badrum. 

Vi har hittills gjort det mesta, från stora byggnationer vid AB Karl Hedins platshandel, byggt hus från BRA hus till att spika upp en liten list hos en privatkund.
Vår styrka är att vi har roligt på jobbet, en kombination av kunskap och snabbhet gör att vi ligger steget före. I vårt arbetsteam finns endast erfarna snickare och hantverkare. Kunskapen och kompetensen är hög och kvalitativ.